Timemanagement voor IT’ers

We hebben het allemaal druk. Zoveel te doen en zo weinig tijd. Vaak blijk je toch tijd te kunnen winnen door effectiever met je tijd om te springen en door af en toe “nee” te zeggen. Timemanagement is eigenlijk vooral zelfmanagement.

In de training timemanagement voor IT’ers kijken we naar zelfmanagement en praktische tips en trucs om slimmer en effectiever te plannen.

Zelfmanagement
“Nee” zeggen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Mensen vinden dat soms lastig. Het gevolg is dat ze steeds te veel hooi op hun vork nemen en daardoor niet (meer) aan hun eigen werk toekomen. Dat blijkt vaak een herhalend patroon te zijn.

In deze training kijken we daarom, naast praktische vaardigheden, eerst naar de oorzaak en dynamiek van persoonlijke patronen en hoe we die kunnen veranderen. Pas dan hebben praktische vaardigheden nut.

Praktische vaardigheden
Er zijn een heleboel praktische en slimme dingen die we kunnen doen om tijd te winnen. Effectief plannen is er zo eentje. Prioriteren is een andere. En dan zorgen dat we beter en bewuster omgaan met de urgentie van wat we onder handen hebben.

In deze training behandelen we een aantal praktische vaardigheden die tijdswinst opleveren.

Trainingsduur
De timemanagement training is maatwerk. De trainingsduur hangt af van de praktische uitdagingen en het doel van de training. We bepalen in overleg de inhoud en duur. Die kan variëren van een dagdeel of avond tot drie dagdelen.

Download de productflyer voor timemanagement voor IT’ers.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Of ga terug naar het overzicht van de diensten van GroeIT.