IT intake gesprekken training.

Veel IT’ers werken op basis van detachering voor kortere of langere tijd bij een opdrachtgever. De selectie van kandidaten voor dat soort opdrachten gebeurt meestal op basis van CV’s en in tweede instantie op basis van een intakegesprek. Veel IT’ers vinden het lastig om zich te profileren in dergelijke intake gesprekken.

Toch hangt er veel van af: de indruk die ze maken op de opdrachtgever bepaalt of ze de opdracht wel of niet krijgen. Gelukkig zijn dit soort gespreksvaardigheden te trainen. In deze training staan vragen centraal als: Hoe zorg ik dat ik zo krachtig mogelijk overkom? Hoe laat ik in een gesprek mijn kennis en ervaring optimaal blijken? Hoe verkoop ik mezelf? De deelnemers gaan naar huis met krachtige tips en technieken voor een sterke presentatie in een intakegesprek.

Download de productflyer voor deze IT intake gesprekken training.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Of ga terug naar het overzicht van de diensten van GroeIT.