Groepstraining is een effectief middel om vaardigheden over te dragen. Het kan echter zijn dat een deelnemer, om wat voor reden dan ook, onvoldoende rendement haalt uit een groepstraining. In die gevallen is het toepassen van de leerstof in de vorm van een individuele training effectiever.

1-op-1
Tijdens een individuele training komen alle onderwerpen langs die ook in een groepstraining de revue passeren. Door het 1-op-1 contact is de overdracht effectiever dan in een groep. Daarnaast kan de trainer zich geheel op een deelnemer concentreren en direct eventuele vragen of onduidelijkheden adresseren.

Alle onderwerpen
Alle onderwerpen waarvoor GroeIT groepstrainingen aanbiedt zijn ook in individuele vorm mogelijk. Daarnaast bieden we ook individuele verdiepingen op de trainingsinhoud. Dat is nuttig als een medewerker verder wil werken aan een bepaalde vaardigheid, maar er geen groep beschikbaar is.

Trainingsduur
Individuele trainingen zijn altijd maatwerk. De trainingsduur hangt af van de praktische uitdagingen en het doel van de training. We bepalen in overleg de inhoud en duur.

Download de productflyer voor deze training.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Of ga terug naar het overzicht van de diensten van GroeIT.