ICT Communicatie trainingen op maat!

Stramme communicatie spieren vragen om een persoonlijke aanpak. Een fysiotherapeut heeft ook geen standaard massage voor alle behandelingen. 

Net zo is ieder(e) bedrijf, organisatie of instelling verschillend. Daarom bied ik het liefst op maat ICT communicatie trainingen aan.

Het liefst maak ik samen een plan dat is toegespitst op jouw specifieke vraag of uitdaging. Op die manier haal je er zoveel mogelijk meerwaarde uit.

Onderstaand staan voorbeelden van trainingen en begeleiding uit mijn portfolio. Die bied ik dus het liefst op maat aan.

Staat wat je zoekt er niet bij? Geen probleem! Ik biedt ICT communicatie trainingen en ondersteuning voor alle vaardigheden die een IT professional nodig heeft als hij of zij met mensen werkt. Samen krijgen we die spieren wel soepel!

Wilt je meer weten of heb je vragen? Stuur me een e-mail of bel me.

Je kunt kiezen uit de volgende IT communicatie trainingen en ondersteuning:

Communicatietrainingen

Training helpdesk servicedesk servicecenter

communicatietraining beheerders

communicatietraining consultants engineers

Communicatietraining presales

ict schrijfvaardigheid training

ICT presenteer training

ICT doorvraag training

Team begeleiding

team collaboration journey
1-op-1 begeleiding

Andere diensten

Staat de specifieke training die je zoekt niet in dit portfolio? Dat is geen probleem. Mijn diensten zijn altijd maatwerk en ik maak graag een op maat geschreven trainingsplan. Ik vind het leuk om met je van gedachten te wisselen over de uitdagingen die je hebt op communicatie vlak. Ik beschik over een groot aantal trainingsmodules die ik samenvoeg tot een traject dat 1-op-1 past op jouw situatie en je uitdagingen.

Ik weet zeker dat we samen trainingsplan kunnen maken dat precies past bij de specifieke vragen die je hebt. Dat zorgt er voor dat trainingen veel meer meerwaarde hebben. Zeker in vergelijking met standaard trainingen die veel bureaus aanbieden.

Stuur me een e-mail, vul het contactformulier in of bel me. Dan maken we een afspraak om te zien hoe we samen je ICT’ers en/of je ICT team nog verder professionaliseren.