Ieder(e) bedrijf, organisatie of instelling is verschillend, daarom bied ik geen standaard ICT communicatie training diensten aan. Mijn dienstverlening is altijd maatwerk. Het liefst maak ik samen een trainingsplan dat is toegespitst op jouw specifieke vraag of uitdaging. Op die manier heeft het zoveel mogelijk meerwaarde.

Onderstaand staan voorbeelden van trainingen en 1-op-1 begeleiding uit mijn portfolio die ik dus altijd op maat aanbied.

Staat wat je zoekt er niet bij? Dat is helemaal geen probleem. Ik biedt ICT communicatie training diensten voor alle vaardigheden die een IT professional nodig heeft bij de interactie met mensen. Ik kan zeker helpen!

Wilt je meer weten of heb je vragen? Stuur me een e-mail of bel me.

Je kunt kiezen uit de volgende IT communicatie training diensten:

Communicatietrainingen

Training helpdesk servicedesk servicecenter

communicatietraining beheerders

communicatietraining consultants engineers

Communicatietraining presales

ict schrijfvaardigheid training

ICT presenteer training

ICT doorvraag training

Team begeleiding

team collaboration journey
1-op-1 begeleiding

Andere diensten

Staat de specifieke training die je zoekt niet in dit portfolio? Dat is geen probleem. Mijn diensten zijn altijd maatwerk en ik maak graag een op maat geschreven trainingsplan. Ik vind het leuk om met je van gedachten te wisselen over de uitdagingen die je hebt op communicatie vlak. Ik beschik over een groot aantal trainingsmodules die ik samenvoeg tot een traject dat 1-op-1 past op jouw situatie en je uitdagingen.

Ik weet zeker dat we samen trainingsplan kunnen maken dat precies past bij de specifieke vragen die je hebt. Dat zorgt er voor dat trainingen veel meer meerwaarde hebben. Zeker in vergelijking met standaard trainingen die veel bureaus aanbieden.

Stuur me een e-mail, vul het contactformulier in of bel me. Dan maken we een afspraak om te zien hoe we samen je ICT’ers en/of je ICT team nog verder professionaliseren.