GroeIT IT blog service

Teksten produceren
Het produceren van een duidelijke en prettig leesbare tekst is nog niet zo simpel. Om het nog lastiger te maken is er een duidelijk verschil tussen het schrijven van bijvoorbeeld een offerte, een whitepaper, een adviesrapportage of een IT blog.

Blogs publiceren
Steeds meer ITbedrijven willen graag regelmatig (inhoudelijke) blogs publiceren op hun website of social media. Meestal vragen ze technische IT’ers om die blogs te schrijven. Dat zijn immers de mensen met inhoudelijke kennis.

Bloggen is een vak apart
Inhoudelijke kennis hebben wil niet zeggen dat je die kennis ook in een prettig leesbaar blog kunt vertalen. Bloggen is een vak apart. De meeste IT’ers hebben er een hekel aan. Ze stellen het steeds uit of produceren uiteindelijk niets. De resultaten zijn vaak niet optimaal.

De Marketing Manager
Een Marketing Manager is steeds bezig om achter de techneuten ‘aan te vangen’ om teksten te krijgen. En die teksten vragen dan nog aanpassing(en), wat best lastig is als je de inhoudelijke kennis mist. Het kost allemaal een hoop tijd en ergernis.

De GroeIT IT Blog Service
Bij GroeIT hebben we de mooie combinatie van technische IT-kennis én schrijfvaardigheid. Daarmee nemen we het schrijven van IT blogs voor u over. De GroeIT IT Blog Service!

Hoe het werkt
Door een kort (telefonisch) interview met de IT’er(s) krijgen we de benodigde inhoudelijke informatie. Dat vertalen we in een professioneel en prettig leesbaar blog. De Marketing Manager geeft er feedback op en zo volgen er een of twee aanpasrondes. Daarna is het Blog publicatie-klaar. Snel en gemakkelijk en prima te plannen!

Download de productflyer.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Of ga terug naar het overzicht van de diensten van GroeIT.