Ieder(e) bedrijf, organisatie of instelling is verschillend, daarom bied ik geen standaard ICT training aan. Mijn dienstverlening is altijd maatwerk. Het liefst maak ik samen een trainingsplan dat is toegespitst op jouw specifieke vraag of uitdaging. Op die manier heeft het zoveel mogelijk meerwaarde.

Onderstaand staan voorbeelden van trainingen en 1-op-1 begeleiding uit mijn portfolio die ik dus altijd op maat aanbied.

Staat wat je zoekt er niet bij? Dat is helemaal geen probleem. Ik biedt ICT training voor alle vaardigheden die een ICT-professional nodig heeft bij de interactie met mensen. Ik kan zeker helpen!

Wilt je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact met me op.

Communicatietrainingen

Training helpdesk servicedesk servicecenter

communicatietraining beheerders

communicatietraining consultants engineers

Communicatietraining presales

ict schrijfvaardigheid training

ICT presenteer training

ICT doorvraag training

Team begeleiding

1-op-1 begeleiding

Andere diensten